Projektējot iekārtas, kas saistītas ar pārtikas ražošanu, ir būtiski ievērot specifiskas higiēnas prasības. Iekārtām jābūt viegli tīrāmām, bez slēptām vietām, kurās varētu uzkrāties pārtikas daļiņas un mitrums. Papildus jāizmanto tikai īpaši sertificēti materiāli, kas ir droši saskarei ar pārtikas produktiem.
Dažādiem pārtikas produktiem ir atšķirīgs pH līmenis, kas nosaka nepieciešamību pielāgot materiālu izvēli atbilstoši konkrētajam pielietojumam.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. Sīkdatņu iestatījumiPiekrist
Privātuma & Sīkfailu politika
Privātuma pārskats
Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas un analīzes partneriem, kuri to var apvienot ar citu informāciju, ko viņiem sniedzat vai ko viņi apkopo, kad lietojat viņu pakalpojumus. Turpinot lietot mūsu tīmekļa vietni, jūs apstiprināt mūsu sīkdatnes.
Nepieciešamie sīkfaili palīdz padarīt tīmekļa vietni par izmantojamu, nodrošinot pamata funkcijas, piemēram, lappuses navigāciju un piekļuvi drošām vietām tīmekļa vietnē. Tīmekļa vietne bez šiem sīkfailiem nevar pareizi funkcionēt.
Nesvarīgie sīkfaili palīdz tīmekļa vietņu īpašniekiem izprast, kā apmeklētāji mijiedarbojas ar tīmekļa vietnēm, vācot un anonīmi pārskatot informāciju.